SEVGILI BULMAK IÇIN TOPLANDILAR Travesti


SEVGILI BULMAK IÇIN TOPLANDILAR
Güney Kore’de düzenlenen ‘bekarların savaşı’ isimli etkinliğe -10 derece sıcaklıkta 3500 civarında insan katıldı.
Sevgili bulmak için toplandılar
Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu kalabalıkta sevgili bulmak için kıyasıya bir yarış yaşandı. Beklenen kadar kadının gelmemesiyle hayal kırıklığına uğrayan erkeklerin çoğu meydandan boynu bükük ayrıldı.
Tabii talih kuşunun güldüğü insanlar da yok değildi. Büyük kalabalıktan sevgili bularak ayrılanlar sevinç çığlıkları attı.
Megan Fox’un rol arkadaşı Leslie Mann, Fox’un göğüslerini kastederek ‘Daha önce böyle muhteşemini görmedim’ dedi.
Böylesini hiç görmedim
“This İs 40″ filminde Megan Fox’la aynı sahneyi paylaşan Mann, Yahoo! Movies’e verdiği röportajda rol arkadaşına büyük komplimanlar yaptı.
Filmde Mann bir mağaza sahibini, Fox ise mağaza çalınanını oynuyor. Filmin yönetmeni ise Mann’ın kocası Judd Apatow.
“Öyle Bir Geçer Zaman ki”den ayrıldıktan sonra bölüm başına 60 bin liraya “Dila Hanım”ın yapımcılarıyla anlaşan Erkan Petekkaya, set arkadaşlarının zor durumda kalmaması için bu parayı yarıya indirttiğini açıkladı.
Erkan Petekkayadan büyük fedakarlık
Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu kararı geçen sene aldım. Çünkü ekonomik kriz setleri de etkiledi. Ve ben paramı alırken setteki diğer arkadaşların zor durumda kalmasına seyirci kalamazdım. Sonuçta onlar benim arkadaşlarım, biz ekip olarak başarılıyız. Ben rahat yaşarken bazılarımızın borç içinde olması acı veriyordu. Kimi otomobil taksidi ödüyor, kimi ev… O durumda bir de işten çıkarılsalar ne yaparlar diye düşündüm. Sonra yapmam gerekeni yaptım, yapımcıyla konuşup aldığım paranın yarıya indirilmesini, diğer yarısının bu arkadaşlara verilmesini talep ettim. Halen de bunu uyguluyorum.”
ŞİMDİ ZİRVEDE HALİT ERGENÇ VAR
Bölüm başına 60 bin lirayla dizilerin en çok kazanan oyuncusu olan Erkan Petekkaya, bu kararıyla zirveden indi. Artık bölüm başına 30 bin lira ödenen Petekkaya’nın “en çok kazanan dizi oyuncusu” unvanı, “Muhteşem Yüzyıl”dan haftada 45 bin lira alan Halit Ergenç’e geçti.
Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy çıkan haberler için ‘haksız eleştiri’ dedi.
Çağatay isyan etti!
Emir’in Yolu dizisinde rol alan Cağatay Ulusoy, dizisi yayından kalkan ünlüler kervanına katıldı. Bu yüzden moral bulmaya çalışan ve arkadaşları ile yemeğe çıkan Çağatay Ulusoy, önceki gün Etiler Pf Chang adlı restoranda yemek yedi.
Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı alkollü olduğu için aracını mekanın valesinin kullanması basına yansımış ve çok konuşulmuştu. Çağatay Ulusoy çıkan haberler hakkında, haksız eleştiri yapıldığını söylerken ´Alkol vardı ama öyle abartıldığı kadar yoktu´ dedi.
Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen ‘X-Men’ filminin ünlü yıldızı Hugh Jackman, sahilde koşarken yakalandığı bikinili hayranına hayır diyemedi.
Bikinili hayranına hayır diyemedi
Mutlu evliliğini sürdüren ünlü oyuncu Hugh Jackman, sahilde koşarken yakalayan bikinili hayranının fotoğraf çekme isteğini geri çevirmedi. Sporu yarıda bırakan Jackman hayranı ile birlikte poz verdi.
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre, 44 yaşındaki oyuncu, her zamanki gibi nazik davranarak hayranını geri çevirmedi. Sidney’in meşhur Bondi Plaji’nda koşarken görüntülenen Hugh Jackman sıkı formu ile dikkat çekti.
Jackman’ın kaslarından gözünü alamayan hayranının yüzünden gülümseme eksik olmadı. Spor salonunda geçirdiği sabahın ardından bir arkadaşı ile bisiklet turu yapan Jackman, kısa bir süre önce Noel’i ailesi ile geçirmek için Avustralya’ya geldi. Çocukları ile spor yapmayı da ihmal etmeyen Jackman, esi Deborra – Lee Furness ile 12 yaşındaki oğlu Oscar ve 7 yaşındaki kızı Ava için eğlenceli bir Noel planlıyor.
İsrail asıllı model Bar Rafaeli Funny or Die sitesiyle ortak bir projeye el attı.
Seksi videosuna sponsor arıyor
Proje ünlü modelin kendisinin de yer alacağı bir seks kasedi için, oldukça pahahı olan ekipmanın bedelini çıkartmak adına oluşturulmuş.
Proje sayfasına yapılan bağışlarla en az 10 bin dolar toplanırsa, bu ekipman alınabilecek ve Bar Rafaeli’nin vücudunun ince detayları meraklı gözlerin beğenisine sunulacak.
Hayranlarını hem eğlendiren hem de heyecanlandıran ünlü model, attığı her adımla isminden sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor.
iPhone 5 ve iPad mini’lere özel olarak çıkarılan iOS 6.0.2 güncellemesi batarya sorununu da beraberinde getirdi.
Bu güncellemeyi sakın yapmayın
Sadece yaşanan WiFi sorunlarını ortadan kaldırması için yayınlanan iOS 6.0.2 güncellemesi kullanıcıların eleştiri oklarına hedef oluyor. Güncellemeyi telefon ve tabletlerine yükleyen kullanıcılar hiç kullanmadıkları halde cihazlarının şarjının hızla tükendiğinden dert yanıyor.
ZDnet’in haberine göre söz konusu sorunu yaşayan bir kullanıcı IPhone 5′i hiç kullanmadığı halde ısındığını, şarjının yüzde 95′ten yüzde 83′e düştüğünü ve tüm bunların güncelleştirmeyi yapmasının ardından meydana geldiğini kaydetti.
Apple’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken şirkete yakın kaynaklar yeni bir güncellemenin yolda olduğunu belirtiyor.
Güneş sistemi dışında yaşama elverişli olma ihtimali bulunan bir gezegen keşfedildi. BBC’nin internet sitesindeki haberde, gezegenin, Dünya’ya en yakın Güneş benzeri yıldız olan Tau Ceti’nin 5 gezegeni arasında yer aldığı bildirildi.
Yaşama elverişli gezegen bulundu
Haberde, İngiliz bilim insanlarında bulunan gelişmiş bir veri eleme yöntemi kullanılarak keşfedilen 5 gezegen arasında yer alan HD 10700e adlı gezegenin su bulunması mümkün, yaşama elverişli gezegen kuşağında olduğu belirtildi.Hertfordshire Üniversitesi’nden Prof. Hugh Jones başkanlığındaki bilim ekibince bulunan gezegenin Tau Ceti’ye uzaklığı, Dünya’nın Güneş’e uzaklığının yarısı kadar, ancak Tau Ceti’nin Güneş’ten biraz daha küçük ve sönük bir yıldız olması, gezegeni yaşama elverişli gezegen kuşağına dahil ediyor.
Güneş Sistemi’nden 12 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve Cetus takım yıldızında yer alan Tau Ceti’nin kütlesi Güneş’inkinin yüzde 78′i kadar. Tau Ceti Sistemi’ndeki 5 gezegenin yoğunlukları Dünya’nınkinin 2 katı ile 6 katı arasında değişiyor ve yıldız etrafındaki dönüşlerini 14 ila 640 günde tamamlıyor.
Tau Ceti sistemindeki gezegenleri teleskopla gözlemlemek yerine, gezegenlerin Tau Ceti üzerinde yarattıkları algılanması güç renk kaymalarını geliştirilmiş yöntemlerle ölçerek bulan araştırmacıların yaptıkları bilimsel çalışma, Astronomy and Astrophysics adlı bilimsel derginin internet sitesinde yayımlanacak.
Gezegenlerin yıldızın etrafında dönüşleri sırasında en çok hareket eden unsur gezegen olsa da yıldızda da gezegen etrafında dönerken ileriye ve geriye doğru hafif çekilmeler meydana geliyor. Yıldızın bu algılanması güçhareketleri, Dünya’dan gözlemlendiğinde yıldızın ışığında algılanması güç renk kaymalarına neden oluyor.
Ancak yıldızlarda başka nedenlerle de renk kaymaları meydana geldiği için bundan faydalanarak gezegenleri belirlemek amacıyla radyal hız ölçümleri yapmak güç oluyor. Bilim adamlarının “gürültü” adını verdiği bu durumda radyal hız ölçümü yapmak belirgin bir gezegen parçasını ayırt etmeyi gerektiriyor.Geliştirdikleri “gürültü modellemesi” sayesinde belirgin bir gezegen parçasını diğerlerinden ayırmayı başaran araştırmacılar, yeni yöntemle yapılan radyal ölçümlemelerin yardımıyla daha fazla gezegenin varlığına ilişkin deliller bulunmasının giderek daha mümkün hale geldiğini belirtti.
Türkiye’de ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi tarihi çarptırıyor diye eleştirilirken benzer bir durumda Amerika’da yaşanıyor.
ABDnin Muhteşem Yüzyılı
Oscar ödüllü yönetmen Kathryn Bigelow’un son filmi olan ‘Zero Dark Thirty’,  Sony Pictures Entertainment film şirketi tarafından piyasaya sürüldü. Filmde, Usame Bin Ladin’in yerini bulabilmek için Amerikan Merkezi İstihbarat Servisi’nin (CIA) işkence yöntemleri kullandığını ima etmesi senatörlerin tepkisine neden oldu.
Demokrat ve Cumhuriyetçi Parti’den kurulu üç senatör Sony Pictures Entertainment şirketine yazdıkları mektupta filmin CIA’nın işkence yaptığına yönelik imada bulunmaların aitiraz ettiklerini açıkladı. Aralarında Vietnam gazisi Cumhuriyetçi John McCain, Demokrat Dainne Feinstein ile Carl Levin’in olduğu senatörler film için, ‘‘gerçekleri yansıtmıyor’’ diyerek eleştirdi.
Ladin’in öldürülmeden önce yerinin belirlenmesi için CIA’nın işkence ettiği ve silahsız olduğu halde vurulması nedeniyle ABD yönetimi eleştirilmişti. Senatörler bu eleştirilerin doğru olmadığını belirterek ortak mektuplarında, ‘‘Film gözaltına alınan kişilere Bin Ladin’in yerini öğrenmek için sürekli olarak işkence yapıldığını ima ediyor. Biz CIA kayıtlarına baktık ve böyle birşey olmadığını biliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Kamuoyuna açıklanan mektupta üç senatör, halkın filmde iddia edildiği üzere işkence edildiği yolunda yanlış bilgiye kapılacağı gerekçesi ile yapımcı şirketin bu hatayı düzeltmelerini istedi.
Eleştiriler üzerine yönetmen Bigelow, bunun bir film olduğunu ayrıca istihbaratın Ladin’i yakaladığı operasyon ile ilgili birçok tartışmanın da olduğunu savundu. Oscar kazandığı ‘The Hurt Locker’ (Ölümcül Tuzak diye Türkçeye çevrilmişti) filmi ile Oscar kazanan Kathryn Bigelow, gösterime yeni giren bu filmiyle de şimdiden dört dalda Altın Küre’ye aday. Filmde amansız bir kadın ajanı canlandıran Jessica Chastain’ın ayrıca Oscar’a da aday gösterilmesi bekleniyor.
Zero Dark Thirty filmi daha önce de ABD’deki başkanlık seçimleri öncesinde Barack Obama’nın propagandasını yapmayı amaçlamakla suçlanmış, bunun üzerine filmin gösterimi seçim sonrasına ertelenmişti. Gösterime az sayıda sinema salonunda giren 157 dakikalık film yapımcı şirkete 20 milyon dolara mal oldu. İMDB tarafından 10 üzerinde 6.8 puan verilen film vasat üstü olarak değerlendiriliyor.
İlginç bir kostüm için her şeyi yapmaya hazır olan Lady Gaga, Rusya’dan birkaç kürk alınca hayvan hakları savunucularının tepkisini çekti.
Lady Gaga akılsız olmalı
Ününün önemli bir kısmını ilginç kostümleri sayesinde elde eden Lady Gaga, farklılık arayışında kürke de el atınca hayvan hakları savunucularını kızdırdı.
Şarkıcı Rusya’nın ünlü mağazası Helen Yarmak’tan Rus samuru ve gümüştilki kürkleri aldı.
Hayvanların henüz canlıyken derilerinin soyulması yoluyla yapılan bu kürklere Lady Gaga, yaklaşık olarak 230 bin dolar ödedi. Bu haberi alan hayvan hakları aktivistlerinin tepkisi ise gecikmedi.
PETA ünlü şarkıcıyı, “Lady Gaga zamansız ve yersiz olduğu gibi akılsız da olmalı. Ülkenin şiddetle mücadele ettiği bu günlerde Gaga, en az 30 hayvanın katledilmesi ile elde edilen bir kürkü satın alıyor” açıklamasıyla eleştirdi.
Lady Gaga Ağustos ayında PETA aktivistlerine ve davranışını eleştiren diğer kişilere yönelik, “Sizin his ve görüşlerinizi önemsediğimi ve hayat felsefenizi her zaman desteklediğimi bilmenizi isterim. Ancak hiçbir şekilde şiddet içeren bir aktiviteyi desteklemiyorum. Ben sizin görüşlerinize saygı duyuyorum, siz de benimkilere duymalısınız” açıklamasında bulunmuştu.
Hayvan haklarına saygı duyduğunu söyleyen sarkıcı 2010 MTV Müzik ödüllerinde giydiği etten kıyafetinin ardından, gerçek kürk giymeyi tercih edip etmediği konusunda açıklama yapmaktan kaçındı.